Header Ads

Çamaş Festivale Hazırlanıyor

Bu yıl 9. su düzenlenecek olan Çamaş Gelinkaya Kültür Sanat ve Turizim Festivali için Çamaş Belediyesi yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdürüyor.

30/07/2010 Cuma günü saat 16:00'da çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak ve üç gün sürecek olan festival aynı gün yapılacak olan festival geçit töreni, halk oyunları gösterileri ve Belediye düğün sarayında oynanacak olan tiyatroyla ilk gününü tamamlamış olacak.

Festivalin ikinci gününde ise halk oyunları gösterileri ve Gelinkayada yapılacak olan halk konseri programı oluşturuyor.

Halk konserine bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Gaye Aksu ve Aydın Beyoğlu katılıyor. Halil Özçelik'te festivalde yer alacak ses sanatçıları arasında.

Festivalin üçüncü gününde ise Çamaş İlçe Sahasında yapılacak olan çeşitli yarışmalar ve güreş müsabakaları yer alıyor. Bu yılki güreş müsabakalarına Onur Balcı,Tahir Yılmaz, Metin Kılıç, Ahmet Arıcı, Ünal Karaman, Nadir Takı, Mesut Özgül, Faik Sezgin, Bayram Doğan, Emin Koçak ve Salih Şahin gibi isimlerin katılması bekleniyor.

Festival 01/08/2010 günü saat 17.00'de yapılacak olan kapanış programıyla sona erecek.

http://www.camaskent.com/haberler/camas/2006-camas-festivale-hazirlaniyor.html

Hiç yorum yok

* Geri bildirimlere önem veriyoruz...

* İçerekler hakkındaki görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşınız.

* Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.