Header Ads

İlkelerimiz

Site ile ilgili güncellemeler ve yeni haber eklemelerinde üyelerimizi rahatsız etmemek adına email ile bilgi vermiyoruz. Adresimiz belli merak edenler kolayca ulaşabiliyor sitemize. :)

İlçemiz ama sadece ilçemiz ile ilgili seviyeli yayıncılık yapmaya çalıştığımız için hemşerlilerimizin veya üylerimizin siteyi ziyaret etmeleri konusunda talebimiz olmuyor. Keza site tüm Kabataşlıların olduğu için kendi değerlerine sahip çıkmaları konusunda sorumluluklarını hatırlatarak suçlamak istemiyoruz :)

Ticari bir amaç gütmeksizin içimizdeki enerjiyi paylaşıma dönüştürüyor, hemşerilerimizin ilçemizden bi haber kalmamalarına gayret ediyor, aylarca yıllarca görmediği mekanları, insanları pozlayıp üyelerimizin biraz da olsa hasretlerini dindirmeye çalışıyoruz.
Kabataş'ta yaşıyor olmamız, ayrıca web teknolojilerinde de  kendimizi yeterince tecrubeli  hissediyor olmamızdan kaynaklanıyor olsa gerek, ilçemiz ile ilgili yayın yapan diğer kişi ve sitelerden bir kaç adım önde görüyoruz kendimizi :) Önde görmemiz sakın olaki kendimizi beğenmişliğimizden ileri geldiği anlamına gelmesin. Böylesine iddialı konuşma cesaretini, ilçemiz insanına sevgiyle yaklaşıp, onların ihtiyaçlarına göre çözüm üretme adına kendimizi geliştirip, birikimlerimizi herkese aktarma konusundaki iyi niyetimizden alıyoruz.

Kendisinde Kabataş adına bir şeyler yapma ihtiyacı hisseden, yeteneklerini (haber, köşe yazısı, fotoğrafçlık ve video alanlarında, düğün, nişan, açılış) herkesle paylaşma urzusu taşıyanların adresi www.kabatashaber.com olmalı. Bu mekanda sizin taleplerinize yanıt verebilecek her türlü yazılım ve donanım mevcut. Bunun için bizimle itribata geçmeniz yeterli.

Yayınlarımıza, siyasi görüşlerimizi, duygularımızı, ticari kaygılarımızı ve kişisel ihtiraslarımızı katmadan yapmaya özen gösteriyoruz. Seviye olmazsa olmazlarımızdan. Keza bu topraklarda doğmuş ve dünyanın çeşitli noktalarında filizlenmiş Kabataşlıların harmanlandığı topraklar adına mütevaziliğini, her şeyden önemlisi başkalarının düşüncesine saygı duyarak yardımlaşma duygusunu koruması gerektiğini düşünüyoruz. Kendime rehber edindiğim; "Seviyeli başlayan her çalışma zamanla devasa bir yapıya dönüşür" sözünün gereğini yerine getirebilmek için  üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyorum.

Herkesin faydalanabileceği, kendinden bir şey katabileceği bir platform kurma yolundaki  düzenli ordumaza gönüllü neferler arıyoruz. Biz bu neferlere "Kabataş Gönüllü Tanıtım Timi" diyoruz. Kısaca "KGT mi desek acaba :) " Benden bahsediyorsunuz diyenler üstteki iletişim linkine tıklasın lütfen :)www.kabatashaber.com

Memlekete gönül verenlerin, Yolu sevgiden geçenlerin adresi 
Yazıya ilave yapma ve gerekli görülmesi halinde bazı maddelerini işgal etme hakkımız saklıdır :)
Bu konu hakkındaki düşüncelerimizi doğru buluyormusunuz? Lütfen görüşlerinizi ileşim altta bulunan yorum formu aracılığı ile bizimle paylaşın. 

Sitenin sağ tarafındaki sütunda google reklamları bulunmakta. Sitenin giderlerini karşılamak, daha fazla haber, video, fotoğraf, kısaca daha fazla içerik ekleyebilmemiz için google reklamlarına gönde bir kez tıklamanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok

* Geri bildirimlere önem veriyoruz...

* İçerekler hakkındaki görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşınız.

* Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.