Header Ads

Yasin Öztop geri döndü

Orduspor’un altyapısından yetişen Kabataş'lı oyuncu Yasin Öztop, yeni sezon öncesinde Orduspor’a döndü. Başarılı sağ bek oyuncusu Teknik Direktör Sinan Bayraktar’ın isteği üzerine antrenmanlara çıkmaya başladı ve genç oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldı.

Orduspor’da Başkanlığa Yaşar Pamuk, Teknik Direktörlüğe ise Sinan Bayraktar’ın gelmesiyle altyapıdan yetişen oyuncular tek tek geri dönmeye başladı. Muhammed Kurt’un ardından 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Yasin Öztop da Orduspor’un yeni sezon kadrosunda yer aldı.

Orduspor ile 2009-2010 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele eden Yasin, ardından birkaç takıma kiralık gitmiş, tekrar Süper Lig döneminde geri dönmüş ve son olarak da 68 Yeni Aksarayspor formasını terletmişti.

Kariyeri


Futbola 2005 yılında 14 yaşındayken Kabataş Gençlikspor’da başlayan Yasin, daha sonra gösterdiği performansla Orduspor’un altyapısına geçiş yaptı. 2 sezon altyapıda oynadıktan sonra profesyonel sözleşme imzaladı. Orduspor’da bir süre forma giydikten sonra Gümüşhanespor, Kastamnonuspor, Ünyespor, Sebat Proje Trabzon Akçaabat gibi takımlarda forma giyen Yasin, son olarak geçen sezon 3.Lig’de küme düşen 68 Yeni Aksarayaspor'un formasını terletti.

Orduspor’un transfer tahtasını açar açmaz, prensipte anlaştığı Yasin Öztop ile resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Kaynak: Ordu Hayat

Hiç yorum yok

* Geri bildirimlere önem veriyoruz...

* İçerekler hakkındaki görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşınız.

* Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.