Header Ads

Kabataş 'ın Altın Ayağı Emre Öztop


Ordu'da yayın hayatına devam eden Altaş Televizyonu tarafından yapılan turnuva çerçevesinde, 04/08/2015 Salı günü saat 20:30'da başlaması planlanan ve teknik arıza nedeniyle yaklaşık bir saat geç başlayan "Altın Ayak" programına ilçemiz gençlerinin ilgisi yoğundu.

İlçemiz esnaflarından İlyas Aliefendioğlu'nun koruduğu kaleye yapılan penaltı atışları sonucunda, ilçemizin "Altın Ayağı" Emre Öztop oldu. Emre Öztop, Ordu'da yapılacak büyük finale katılmaya hak kazandı.



Altın Ayak Nedir

Ordu'da uydudan yapan yayın Altaş Tv, Ordu'da ilk kez uygulanan Yaz ekranı uygulaması kapsamında yepyeni programını hayata geçirdi. Ordu'da sporun duayen ismi Ahmet Öztürk'ün sunduğu Altın Ayak, 27 Temmuz Pazartesi akşamı Altaş Tv'de başladı. Altın Ayak'da Ahmet Öztürk Ordu'nun en iyi penaltıcısını arıyor. Ordu'nun 19 ilçesinde düzenlenecek program kapsamında ilçelerin en iyi penaltıcısı belirlenecek. 19 ilçede yapılacak olan yarışma Altaş Tv ekranlarındanda her akşam 20:30 da canlı yayınlanacak.



İlçe birincileri Altaş Tv bahçesinde düzenlenecek olan finalde Ordu'nun en iyi penaltıcısı olmak için yarışacak. Ordu genelinde dereceye giren yarışmacılara hediyeler verilecek. İlçelerde düzenlenecek ve canlı yayınlanacak yarışma kapsamında Belediye Başkanları da penaltı kullanacak. Ordu için bir ilk olma özelliği taşıyan "Altın Ayak" programı 27 Temmuz Pazartesi akşamı Ünye ilçesi'nden başladı. 19 ilçedeki heyecanlı yarışma Altaş Tv ekranlarından canlı şekilde izleyicilerle buluşuyor.


Fotoğraf: Hakan Tecim

Hiç yorum yok

* Geri bildirimlere önem veriyoruz...

* İçerekler hakkındaki görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşınız.

* Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.