Header Ads

Belen Mahallesi Piknik Şöleni Yapıldı.

Kabataş İlçlesi Belen Mahallesi Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Belen Mahallemizdeki mesire alanında, 5. geleneksel piknik şöleni düzenlendi.

Saat 15:00'de başlayan program şölen havasında geçti. Programa İlçe Kaymakamı Engin Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Orman Genel Müdürlüğü, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdür Yardımcısı İsmail Belen, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, çok sayıda daire amirleri ve ilçemizin her köşesinden insanlarımız piknik şölenine katıldı.

Saat 20:00'den sonra sahne programları başladı. Programın sunuculuğunu yapan Uğur Belen söylediği türkülerle de göz doldurdu.

Nurşen Karayanız'ın şiirleriyle renk kattığı programda ayrıca Mega Show müzikal gösterileriyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattılar. En son olarak sahneye Aslı Şahin çıktı.
[post_ad]
Programdan Anektotlar...
  1. Uğur Belen, programı sunumu ve söylediği türkülerle göz doldurdu.
  2. Nurşen Karayanız'ın, ilçemizi anlatan şiiri, şölene katılanlar tarafından beğeniyle dinlendi.
  3. Belen Mahallesi Piknik Şölenini Ağası, açık arttırma usulüyle geçen yılın ağası, Ordu İhtiyaç Akademisi sahibi, Osman Belen oldu (10.000 TL)
  4. Ağalık yarışmasına katılanların bağış yaparak ağalık yarışından çekilmeleri güzeldi.
  5. Kabataş İlçlesi Belen Mahallesi Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Dalmış'ın, örgütlenme ve insanları bir araya getirme noktasındaki organizasyon başarısı takdiri hakediyor.
  6. Başka hiç bir mahallemizde gerçekleştirilemeyen bu şölende emeği geçenleri tek tek tebrik etmek gerekiyor.
  7. Mesire alanındaki dönerciler, kebapçılar, çaycılar ve elbise satan sergiler mekana renk kattı ancak daha planlı bir dizilim yapılabilirdi.
  8. Belen Mahallesinin su sorununu net bir şekilde ve direk muhatabının yüzüne söyleyen Cafer Belen, Belenlilerin duygularına tercüman oldu. Açıklamaları Belenliler tarafından tasdik edildi.
  9. Kabataş Kaymakamamı Engin Avcı'nın talimatıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından mesire alanına kurulan şişme lunaparkta çocukların gönüllerince eğlenmesi görülesiydi.
  10. Derneğin yöneticilerine ve Belen Mahallemizin yetiştirdiği idarecilere plaket verilmesi onları onure etme noktasında  alkışlanacak bir düşünceydi.
  11. Programda hiç bir masraftan kaçınılmadığı gözlemlendi.
  12. Ordu Tv. programı canlı yayınlamadı. ( Şehitlerimize saygıdan dolayı )
  13. Programın ortalarına doğru gelmiş olsa da, fotoğrafçı eksikliği bariz eksikliklerden biriydi.
Neşet Kuş'un Albümünden



Programdan Görüntüler: (Fotoğraflar Uğur Belen'in Facebook profilinden alıntıdır.)


















Hiç yorum yok

* Geri bildirimlere önem veriyoruz...

* İçerekler hakkındaki görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşınız.

* Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.